Kropptimal

CrossNature - Tillsammans i naturen

Träning, natur & gemenskap är en oslagbar kombo för att må bra

Grundkonceptet CrossNature® är en träning där vi förflyttar oss i naturen, stannar på olika platser och utnyttjar det som finns för att träna både styrka och kondition. När vi tränar i grupp använder vi även varandra som motvikter i olika par- och gruppövningar. Alla övningar kan du anpassa till din nivå och dagsform. Inget pass är det andra helt likt, variationen ger dig en funktionell kropp och en glad själ. Med oss får du allt du behöver i träningsväg och på köpet även en energigivande natur och en positiv gemenskap.

Crossnature ute i naturen
CrossNature i naturen

En naturlig variation

Förutom att du tränar hela kroppen, blir starkare och smidigare får du även ett tillfälle att vistas ute i naturen och uppleva årstidernas skiftningar på nära håll och andas in frisk luft. Att träna utomhus i naturen ger både träning och rekreation på samma gång. De olika förutsättningarna i form av terräng, väder och underlag ger en naturlig variation som är både effektiv, skonsam och rolig. Det ger dig en träning som gör att du mår bra i hela kroppen.

Alla kan vara med

Oavsett tidigare träningsvana går det alldeles utmärkt att vara med på våra CrossNaturepass, såväl nybörjare eller du som är van vid att träna kommer att få en stor behållning av träningspasset. Vi anpassar passen så att du själv kan välja nivå och svårighetsgrad på övningarna.

CrossNature i naturen
JUST NU!

Vecka 32 kör vi igång!

Träningar på Onsdagar 18:30 i Gånsta. 

Reservera din plats, klicka på boka CrossNature här nedanför!

Bokning av pass

Du kan boka pass fram till 2 timmar innan passet börjar, men vi rekommenderar att du bokar så tidigt som möjligt för att få en plats. Vi reserverar oss för att ställa in passet om mindre än 2 bokningar gjorts på aktuellt pass.

Avbokning

Avbokning kan göras fram till 1 timme innan passet börjar. Du får en avbokningskod via bokningsbekräftelsen som kommer via mail när du reserverar din plats.

Tips på klädsel